Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
Днес зареждах един магазин и бях спрял по принуда върху пешеходна и за късмет минава патрулка... Още не ми са върнали талона, от както ме хванаха че карам без А категория и няма и месец с още един акт...
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеМоже да иска да му носи макарите, откъде да знам... Нещо се изгуби колегата, мое да му е вързало.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Ония ден сутринта отивам към гаража да си изкарам колата да ходя на работа и какво да видя- един тъп олигофрен бакшиш паркирал пред гаража ми. Тропах по колата, ама алармата само бипва и не се включва. Изкарах предницата на колата ми и нададох вой с клаксона, ама яко. Нема никой брате, проблем. Накрая вече ми падна пердето и шутове, тупаници по таксито, алармата полудя и резултата от екшъна - предно стъкло долу, врати - криви, счупени огледала, крива задна колонка. Прибрах си колата и се обадих на колега от работата да ме вземе. Когато се прибрах в 17:00 ч. тъпанара го нямаше. Много хора сега сигурно ще ме оплюят за стореното, но ми е интересно Вие как бихте постъпили. На някой случвало ли му се е да му спрат пред гаража, така че да не може да изкара колата? Ами ако беше ми се наложило нещо много спешно???
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Малко грубо....но всеки се оправя, както сметне за добре, нервите по някой път не са най добрият съветник!
Аз при такива случай, викам някой приятел с джипка, закачаме въпросната кола и хоп на средата на най близкото кръстовище....вандализма не го практикувамПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеМалко грубо....но всеки се оправя, както сметне за добре, нервите по някой път не са най добрият съветник!
Аз при такива случай, викам някой приятел с джипка, закачаме въпросната кола и хоп на средата на най близкото кръстовище....вандализма не го практикувамsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
По-безрисковият и по-гаден вариант е да му изпуснеш лекичко и четирите гуми и случайно да напълниш винтилите с нещо лепкаво и гадно. Хем няма да си отговорен за повреда на чуждо имущество, хем на олигофрена ще му излезе джигера.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеОния ден сутринта отивам към гаража да си изкарам колата да ходя на работа и какво да видя- един тъп олигофрен бакшиш паркирал пред гаража ми. Тропах по колата, ама алармата само бипва и не се включва. Изкарах предницата на колата ми и нададох вой с клаксона, ама яко. Нема никой брате, проблем. Накрая вече ми падна пердето и шутове, тупаници по таксито, алармата полудя и резултата от екшъна - предно стъкло долу, врати - криви, счупени огледала, крива задна колонка. Прибрах си колата и се обадих на колега от работата да ме вземе. Когато се прибрах в 17:00 ч. тъпанара го нямаше. Много хора сега сигурно ще ме оплюят за стореното, но ми е интересно Вие как бихте постъпили. На някой случвало ли му се е да му спрат пред гаража, така че да не може да изкара колата? Ами ако беше ми се наложило нещо много спешно???
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеОния ден сутринта отивам към гаража да си изкарам колата да ходя на работа и какво да видя- един тъп олигофрен бакшиш паркирал пред гаража ми. Тропах по колата, ама алармата само бипва и не се включва. Изкарах предницата на колата ми и нададох вой с клаксона, ама яко. Нема никой брате, проблем. Накрая вече ми падна пердето и шутове, тупаници по таксито, алармата полудя и резултата от екшъна - предно стъкло долу, врати - криви, счупени огледала, крива задна колонка. Прибрах си колата и се обадих на колега от работата да ме вземе. Когато се прибрах в 17:00 ч. тъпанара го нямаше. Много хора сега сигурно ще ме оплюят за стореното, но ми е интересно Вие как бихте постъпили. На някой случвало ли му се е да му спрат пред гаража, така че да не може да изкара колата? Ами ако беше ми се наложило нещо много спешно???
0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеЕх Бонев.... луд си бе батеsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Как вървят нещата......че отдавна не съм се вясвал тадява?
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеДоктора каза, че има надежда някаква...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКак вървят нещата......че отдавна не съм се вясвал тадява?
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
Comment