Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    ..ами тя циците в къщи няма да си ги остави, я)
    ...колегата си каза изискавнията, а от там нататък...кво сабя покаже)
    Може да иска да му носи макарите, откъде да знам... Нещо се изгуби колегата, мое да му е вързало.
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

• ох колега пък малко изисквания имате и неуточнихте от какво няма да мръднете с дни да не би да сте се удървили от стола
      КРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО

Comment

• Днес зареждах един магазин и бях спрял по принуда върху пешеходна и за късмет минава патрулка... Още не ми са върнали талона, от както ме хванаха че карам без А категория и няма и месец с още един акт...
        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
          Може да иска да му носи макарите, откъде да знам... Нещо се изгуби колегата, мое да му е вързало.
          Еи ма е завърнат.Сичко точно брате.Размина се само цвета на косата ама го преживях.Хубава наща даржава ама да ядеш,да пииш и да я гледаш.За друго нищо не става маи.
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Ония ден сутринта отивам към гаража да си изкарам колата да ходя на работа и какво да видя - един тъп олигофрен бакшиш паркирал пред гаража ми. Тропах по колата, ама алармата само бипва и не се включва. Изкарах предницата на колата ми и нададох вой с клаксона, ама яко. Нема никой брате, проблем. Накрая вече ми падна пердето и шутове, тупаници по таксито, алармата полудя и резултата от екшъна - предно стъкло долу, врати - криви, счупени огледала, крива задна колонка. Прибрах си колата и се обадих на колега от работата да ме вземе. Когато се прибрах в 17:00 ч. тъпанара го нямаше. Много хора сега сигурно ще ме оплюят за стореното, но ми е интересно Вие как бихте постъпили. На някой случвало ли му се е да му спрат пред гаража, така че да не може да изкара колата? Ами ако беше ми се наложило нещо много спешно???
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Малко грубо....но всеки се оправя, както сметне за добре, нервите по някой път не са най добрият съветник!
              Аз при такива случай, викам някой приятел с джипка, закачаме въпросната кола и хоп на средата на най близкото кръстовище....вандализма не го практикувам
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Малко грубо....но всеки се оправя, както сметне за добре, нервите по някой път не са най добрият съветник!
                Аз при такива случай, викам някой приятел с джипка, закачаме въпросната кола и хоп на средата на най близкото кръстовище....вандализма не го практикувам
                Нямах време за джипки, иначе ми мина през главата. Бях ги отучил да спират там, ама ето че пак се намери олигофрен. Изгърмеха ми бушоните и резултата не закъсня...
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

• Колата в случая не е виновна.По скоро трябвало да го изчакаш и да му разцепиш тиквата.Ама и това си е вариант де.
                  164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• По-безрисковият и по-гаден вариант е да му изпуснеш лекичко и четирите гуми и случайно да напълниш винтилите с нещо лепкаво и гадно. Хем няма да си отговорен за повреда на чуждо имущество, хем на олигофрена ще му излезе джигера.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ония ден сутринта отивам към гаража да си изкарам колата да ходя на работа и какво да видя - един тъп олигофрен бакшиш паркирал пред гаража ми. Тропах по колата, ама алармата само бипва и не се включва. Изкарах предницата на колата ми и нададох вой с клаксона, ама яко. Нема никой брате, проблем. Накрая вече ми падна пердето и шутове, тупаници по таксито, алармата полудя и резултата от екшъна - предно стъкло долу, врати - криви, счупени огледала, крива задна колонка. Прибрах си колата и се обадих на колега от работата да ме вземе. Когато се прибрах в 17:00 ч. тъпанара го нямаше. Много хора сега сигурно ще ме оплюят за стореното, но ми е интересно Вие как бихте постъпили. На някой случвало ли му се е да му спрат пред гаража, така че да не може да изкара колата? Ами ако беше ми се наложило нещо много спешно???
                      Бонев като ти четях поста се сетих за тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32616
                      Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 11:22. Основание: .

Comment

Ония ден сутринта отивам към гаража да си изкарам колата да ходя на работа и какво да видя - един тъп олигофрен бакшиш паркирал пред гаража ми. Тропах по колата, ама алармата само бипва и не се включва. Изкарах предницата на колата ми и нададох вой с клаксона, ама яко. Нема никой брате, проблем. Накрая вече ми падна пердето и шутове, тупаници по таксито, алармата полудя и резултата от екшъна - предно стъкло долу, врати - криви, счупени огледала, крива задна колонка. Прибрах си колата и се обадих на колега от работата да ме вземе. Когато се прибрах в 17:00 ч. тъпанара го нямаше. Много хора сега сигурно ще ме оплюят за стореното, но ми е интересно Вие как бихте постъпили. На някой случвало ли му се е да му спрат пред гаража, така че да не може да изкара колата? Ами ако беше ми се наложило нещо много спешно???
                        Ех Бонев.... луд си бе бате
                        0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                          Ех Бонев.... луд си бе бате
                          Доктора каза, че има надежда някаква...
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Как вървят нещата......че отдавна не съм се вясвал тадява?
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Доктора каза, че има надежда някаква...
                              ООоо винаги има
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Как вървят нещата......че отдавна не съм се вясвал тадява?
                                Всичко е наред брате при мен, само че сега имам по-малко време за форума. При теб как е? Нещо да се похвалиш?
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X